ΠΑΝΕΛ

Οι απόψεις σας είναι σημαντικές για εμάς. Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας πιο κάτω, μπορείτε να γίνετε μέλος του πάνελ της εταιρείας μας και να συμμετέχετε σε ερευνητικά προγράμματα για τα οποία θα ανταμείβεστε για τη συμμετοχή σας.

Συγκεκριμένα, θα λαμβάνετε μήνυμα στο κινητό (SMS) και στο email σας όταν υπάρχει διαθέσιμη έρευνα. Ακολουθώντας τον σύνδεσμο στο μήνυμα θα ανοίγει το ερωτηματολόγιο, το οποίο θα μπορείτε να απαντήσετε μέσω διαδικτύου μόνοι σας. Για να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας και το χρόνο σας, για κάθε συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο θα ανταμείβεστε με απευθείας έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, είτε, αν επιθυμείτε, η ανταμοιβή σας θα καταβάλλεται στο όνομα σας ως εισφορά σε ένα από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμά μας.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΛΠΙΔΑ
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΣΥΚΑΦ

Το αντίτιμο που προφέρεται για συμμετοχή σε κάθε ερευνητικό έργο, διαμορφώνεται ανάλογα με το μέγεθος του ερωτηματολογίου. Μεγαλύτερα σε διάρκεια ερωτηματολόγια προσφέρουν ψηλότερο αντίτιμο. Η καταβολή του αντιτίμου διενεργείται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της συνέντευξης.
 
Η συμμετοχή σας είναι απόλυτα οικειοθελής και όλες οι απαντήσεις σας καθώς και όλες οι πληροφορίες που παρέχετε είναι εμπιστευτικές. Πληροφορίες για τα δικαιώματα σας ως συμμετέχοντες σε ερευνητικά έργα της CYMAR μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας κάτω από το “ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ”.

Συνεχίζοντας με τη συμπλήρωση των στοιχείων σας πιο κάτω, σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται πιο πάνω. Εάν θέλετε να ελέγξετε κάτι σχετικά με την εγγραφή σας στο πάνελ μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας.


Στοιχεία Επικοινωνίας:

Εισάγετε το όνομα σας με κεφαλαία γράμματα
Εισάγετε το επίθετο σας με κεφαλαία γράμματα

Πληροφορίες Προφίλ:

Φύλο:
Επίπεδο Μόρφωση:


Γνώση Ελληνικής γλώσσας:

Γνώση Αγγλικής γλώσσας:

Προσωπική Κατάσταση:
Σύνθεση Νοικοκυριού:

Επιλέξτε όσα ισχύουν
Εργασιακή Κατάσταση:

Πρόσβαση στο διαδίκτυο:
Χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο...;:

Εγγεγραμμένος/η ψηφοφόρος:
Υπεύθυνος/η ή συνυπεύθυνος/η για τα συνηθισμένα ψώνια του σπιτιού:
Καπνιστής/τρια:
Συμπεριλαμβάνονται ηλεκτρονικές συσκευές που ατμίζουν ή θερμαίνουν καπνό
Ποια από τις ακόλουθες δηλώσεις περιγράφει καλύτερα την οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού σας:
Παρακαλώ επιβεβαιώστε:

Είμαι 16 ετών ή μεγαλύτερος.:
-
Αποδέχομαι ότι η εταιρεία CYMAR Market Research Ltd. θα επικοινωνεί μαζί μου μέσω μηνυμάτων στο κινητό ή/και email για συμμετοχή μου σε έρευνες.:
-
Θέλω να γίνω μέλος του πάνελ της CYMAR Market Research Ltd. και να συμμετάσχω σε έρευνες αγοράς, όταν θα είναι διαθέσιμες.:
-
-
Είμαι ενήμερος/η για τα δικαιώματα μου ως συμμετέχων σε ερευνητικά έργα της CYMAR http://www.cymar.com.cy/rights/:
-
Enter security code:
 Security code

 
Privacy Policy | Terms & Conditions | Copyright © All Rights Reserved. Developed by Dot.Cy