ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΜΑΣ

Οι απόψεις σας είναι σημαντικές για εμας. Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας πιο κάτω, γίνεστε μέλος του πάνελ της εταιρείας μας. Θα συμμετέχετε σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα και θα ανταμείβεστε για τη συμμετοχή σας.

Συγκεκριμένα, θα λαμβάνετε μήνυμα στο κινητό ή/και στο email σας όταν υπάρχει διαθέσιμη έρευνα. Ακολουθώντας τον σύνδεσμο στο μήνυμα θα ανοίγει το ερωτηματολόγιο. Για να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας και το χρόνο σας, για κάθε συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο θα ανταμείβεστε με απευθείας έμβασμα στο λογαριασμό σας.

Η συμμετοχή σας είναι απόλυτα οικειοθελής και όλες οι απαντήσεις σας είναι εμπιστευτικές. Πληροφορίες για τα δικαιώματα σας ως συμμετέχοντες σε ερευνητικά έργα της CYMAR μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας κάτω από το “Research Participant Rights”.

Συνεχίζοντας με τη συμπλήρωση των στοιχείων σας πιο κάτω, σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται πιο πάνω. Εάν θέλετε να ελέγξετε κάτι σχετικά με την εγγραφή σας στο πάνελ μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας.


Στοιχεία Επικοινωνίας:
Πληροφορίες Προφίλ:
Φύλο:
Επίπεδο Μόρφωσης:


Προσωπική Κατάσταση:
Σύνθεση νοικοκυριού:

Εργασιακή Κατάσταση:

Πρόσβαση στο διαδίκτυο στο σπίτι:
Χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο...:

Εγγεγραμμένος/η ψηφοφόρος:
Υπεύθυνος/η ή συνυπεύθυνος/η για τα συνηθισμένα ψώνια του σπιτιού:
Καπνιστής/τρια:
Ποια από τις ακόλουθες δηλώσεις περιγράφει καλύτερα την οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού σας:
Παρακαλώ επιβεβαιώστε:
Είμαι 18 ετών ή μεγαλύτερος.:
Αποδέχομαι ότι η εταιρεία CYMAR Market Research Ltd. θα επικοινωνεί μαζί μου μέσω μηνυμάτων στο κινητό ή/και email για συμμετοχή μου σε έρευνες.:
Θέλω να γίνω μέλος του πάνελ της CYMAR Market Research Ltd. και να συμμετάσχω σε έρευνες αγοράς, όταν θα είναι διαθέσιμες.:
Είμαι ενήμερος/η για τα δικαιώματα μου ως συμμετέχων σε ερευνητικά έργα της CYMAR http://www.cymar.com.cy/rights/:
 Security code


Quantitative Research
Qualitative Research
Secondary ResearchPrivacy Policy | Terms & Conditions | Copyright © All Rights Reserved. Developed by Dot.Cy